Değerli Tüketicilerimiz ; kuruluş misyonu sağlıklı beslenme olan Talu Çiftliği kurulduğu günden bugüne siz tüketicilerimiz için sağlıklı ve güvenilir süt ve et üretimi yapmaktadır .
Tarladan sofraya modeli ile Ülkemizin değişik bölgelerinde bizim kontrolümüzde üretilen kaba ve kesif yemler , ekiminden biçimine kadar alanında uzman personelimizce izlenmekte olup hasat sonrası analizleri geçen hammaddeler hayvanların beslenmesinde kullanılmaktadır .
Özenle depolanan kaliteli yem hammaddeleri veteriner gözetiminde hayvanlarımıza karışım yapılarak verilmekte , her aşamasında analiz edilmekte ve izlenmektedir .
İneklerimiz stresten uzak AB standartlarında dizayn edilmiş , konforlu yataklıklara sahip tam entegre barınaklarda sağlıklı ve doğal yemlerini tüketmekte ve Günde 3 kez sağılmaktadır .
Sağım zamanı gelen inekler otomasyon sistemine sahip sağımhanelerde sağım işlemi yapılmaktadır , sağım öncesi ve sağım sonrası AB standartlarında hijyen kuralları uygulanmakta olup sütün sağılması ile birlikte +4 Derece soğuk zincirde depolanmaktadır .
Günlük üretilen sütler firmamız bünyesindeki kontrol ve izleme birimce bakteri , somatik hücre , toksin , üre analizleri yapılmaktadır .
Kontrolleri geçmiş olan sütler sizlerin tüketimine sunulmaktadır ve üretimin bütün prosesleri izlenmektedir.
Hastalıktan Ari (Arınmış), Mavi Bayrak (AB Onaylı), ISO 22000 ve HACCP Gıda sertifikalarına sahip olan ve çiftliğindeki hayvanlarının sağlığını, yaşam koşullarını ve mutlulukları için benzersiz hassasiyet gösteren Talu Çiftliği’nin hijyenik, kaliteli, lezzetli ve doğal ürünlerini gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz.
Saygılarımla,
S. Osman Talu